Aukioloajat ja ajo-ohjeet.

Pyrin pääsääntöisesti olemaan paikalla ma-pe klo 9-15.

Muina aikoina minut tavoittaa puhelimitse. Ennen kuin lähdet tuomaan näytettä, varmistathan että olen paikalla p. 050-549 1184. Voin kertoa tarkemmin puhelimitse missä paikka on ja miten sisälle pääsee parhaiten.

Ajo-ohjeet:

Laita navigaattoriin Teknologiapuistonkatu 5. Lännestä tultaessa valtatieltä n:o 6 käännytään Sammonlahti/Yliopisto suuntaan Helsingintielle.  Ensimmäisistä liikennevaloista käännytään vasemmalle Yliopisto suuntaan Skinnarilankadulle. Ennen yliopistoa käännytään vasemmalle Teknologiapuistonkadulle, jolta on opastus vierasparkkipaikoille (P-info).

ajo-ohje

Käynti Teknologiapuistonkadun puolelta. Kampuksen ent. Technopoliksen C-talo,  C 1-rappu, sisäpihan puolelta. Oven vieressä vasemmalla puolen on summeri, ulko-ovi on lukossa, soitathan summeria niin aukaisen oven labrastani, nouse rappuset ylös, tulen väliovelle vastaan.  Jos en jostain syystä ole paikalla niin soitathan numeroon 0505491184, tai näytteet voi myös viedä A-B talojen välissä olevaan neuvontapisteeseen eli INFOON, jossa postilokeroni sijaitsee. A-B talojen välinen sisäänkäynti on auki  klo 8-16 välisen ajan.

Auton voi jättää vieraspaikalle pieneksi hetkeksi.

Käynti Teknologiapuistonkadulta